Personazhet e njohur ose VIP-at shqiptarë duken gjithmonë shumë simpatik dhe një arsye për këtë është sepse kanë flokë të bukur. Flokët janë vërtet shume të rëndësishëm për mënyrën se si dukemi dhe ndihemi me veten tonë. Kështu, këta personazhe të famshëm vendosën të bëjnë transplant flokësh për t’i ndihmuar ata të kenë flokët që dëshironin.

Në ditët tona nuk është aspak i pamundur, transplanti i flokëve. Përkundrazi, fjala e fundit e teknologjisë në klinikën “Laser Way” e bën mbjelljen e flokëve një procedurë lehtësisht të mundur dhe personazhin që zgjedh ta bëjë, një njeri të ri.

Më poshtë, po ju listojmë një numër të konsiderueshëm personazhesh të njohur, të cilët ia kanë besuar klinikës “Laser Way” transplantin e flokëve dhe prej këtej, kanë dalë me rezultate mbresëlënëse.

Duke nisur që nga gazetari Arlind Isa, kuzhinieri Alfio Rrotani apo së fundi, edhe gazetari dhe moderatori Edi Manushi, VIP-at më poshtë dhe ndryshimet e tyre tërësore do t’ju bindin që viti 2024 duhet të jetë viti i ndryshimit tuaj të madh.

Moderatori i njohur, Edi Manushi

Kuzhinieri i famshëm, Alfio Rrotani

Alfio Rrotani para dhe pas

 

Gazetari Arlind Isa

arlind isa before and after

Këngëtari Renis Gjoka

renis gjoka para dhe pas

 

Balerini Elton Merja

balerini Elton Merja

Gazetari Leon Menkshi

gazetari Leon Menkshi

 

Të tjerë personazhe të njohur që kanë kryer transplant flokësh në klinikë: Altin Lala (kostumograf), Bruno Pollogati (këngëtar), Eugent Bushpepa (këngëtar), Leon Mekshi (gazetar), Meridian Ramçaj (menaxher), Xhon Jesku (këngëtar), Eljan Tanini (gazetar), Andi Stafuka (këngëtar), Genti Deda (këngëtar), Aurel Meçani (Për’puthen), Klinton Zeqiraj (gazetar) etj.

Në “Laser Way”, besimi është hapi i parë që VIP-at e sipërpërmendur ju japin me rezultatet e tyre të shkëlqyera. Ajo që mbetet është vendimi juaj…