Parapagim Hair Transplant

200

Ne qofte se deshironi te anulloni pagesen? Klikoni linkun per te mesuar me shume. Kliko ketu

Kushtet e anullimit !

1. Kancelimi aplikohet brenda 10 ditëve nga momenti i pageses, nese klienti nuk e deshiron me rezervimin
2. Procedohet duke na derguar email dhe ne bejme te mundur refund te pageses me dergese bankare brenda 1 jave.

× WhatsApp