Mbjellja e Mjekrrës - Laser Way

Mbjellja e Mjekrrës

Mbjellja e mjekrës është një procedurë serioze e cila përmban detaje të hollësishme.

Si realizohet mbjellja e mjekrrës?

Kjo procedurë varion nga 3 deri në 6 orë në drejtim të kohëzgjatjes, në varësi të sipërfaqes që do të mbillet. Ajo kryhet me anestezi lokale, ashtu si edhe mbjellja e flokëve. Kjo do të thotë që dhimbja nuk do të ndjehet as gjatë dhe as pas aplikimit.

Procedura e mbjelljes së mjekrrës e aplikuar kohët e fundit jep rezutate shumë të mira.

Pas mbjelljes së mjekrrës

Gjatë javës së parë pas kryerjes së procedurës, mund të vërehen kore në zonën e mjekrrës.

Rekomandohet të lahet dhe të lyhet me kremin e sugjeruar për përdorim nga specialistët tanë, me synim zbutjen dhe minimizimin e koreve.

Nuk duhet të përdoret brisku i rrojës për të paktën 10 ditë duke nisur nga dita e parë pas kryerjes së procedurës.

Dy muaj pas procedurës, rrënjët e fijeve të mbjella do të fillojnë të rriten. Procesi në tërësi zgjat rreth 9 muaj.

Keni ndonje pyetje?

Nuk e gjetët pyetjen tuaj? Ju mund të bëni çdo pyetje që keni në lidhje me transplantin e flokëve në klinikën Laser Way!
× WhatsApp