Kontakt - Laser Way

Kontakt

Ne ndihmojmë klientët tanë në drejtim të përmirësimit të pamjes estetike me anë të metodave tashmë të certifikuara, duke ofruar kushte moderne, personel të specializuar dhe një përvojë mbi 18 vjeçare.

Flokë të rinj, të shëndetshëm, përgjithmonë!

Ju ftojmë të vizitoni klinikën “Laser Way” dhe të merrni një vlerësim falas të gjendjes së flokëve tuaj, për të përcaktuar nëse transplanti i flokëve është zgjidhja e përshtatshme për ju.

Ky konsultim individual dhe konfidencial është po aq i rëndësishëm sa çdo hap tjetër i procedurës së zëvendësimit të flokëve.

Konsulta mbi transplantin e flokëve do ju informojë mbi shkaqet e rënies së flokëve dhe mbi trajtimet që mund të aplikohen. Kjo është mundësia për të marrë përgjigje të plota dhe të qarta për pyetjet tuaja.

Plotësoni formën e kontaktit dhe ne do t’ju informojmë menjëherë në lidhje me situatën tuaj.

× WhatsApp